۱۳۸۹ تیر ۵, شنبه

نامه مهم منتظري درموردعملكردخاتمي:خاتمی باعملکرد دوپهلوی خودبه فرهنگ استبدادوخشونت مشروعیت داد


مدتی بود میخواستم در مورد خاتمی بنویسم.برخی از دوستان چنین می اندیشند كه بیان نكته ضعفهای رهبران اصلاحات فایده ای جز دلسرد كردن مردم از اصلاحات ندارد.من بارها در مورد اصلاحات مواضعم را گفته ام و نمی خواهم تكرار كنم.فقط یك جمله میگویم كه امید به اصلاح این رژیم كاری عبث و بیهوده است.
اما خاتمی؛مردی با عبای شكلاتی و چهره ای دوست داشتنی با افكاری روشنفكرانه و اصلاح طلب در درون حكومت.اما چه كسی بهتر از آیت االه منتظری میتواند او را توصیف كند.
آیت الله منتظری در مورد خاتمی گفتند:خاتمی با عملکرد دوپهلوی خود، حقیقت را قربانی مصلحت و به فرهنگ استبداد و خشونت مشروعیت داد!
نامه مهم  آیت الله منتظری به خاتمی كه  دفتر آقای خاتمی و حامیان وی تلاش کردند تا این نامه منتشر نشود،را در ادامه می آورم ولی قبل از آن به یازده سال قبل میروم و تیرماه داغ سال 78 كه كوی دانشگاه تهران شاهد هجوم اوباشان و قداره بندان رژیم اسلامی به سركردگی فرهاد نظری  بود و خون دانشجویان مظلوم بر كف خیابانهای تهران ریخته شد میزنم . سید محمد خاتمی ریاست جمهوری وقت نیز در مورد سردار نظریفرمودند: " سابقه سردار نظری روشن  و درخشان است و هیج مساله ای نباید باعث.خدشه دار شدن این سابقه شود. من هم معتقدم آنطور كه باید و شاید ادای حق نشداما این امر به هیج وجه به معنی تقصیر و گناه سردار نظری نیست وما باید رای دادگاه در مورد ایشان را مورد احترام قرار دهیم و اگر حرفی هست این است كه می بایست به دنبال مقصران اصلی یا قاصران بگردیم. من اگر جفایی كه به شخص ایشان شده متاثرم. اگر حقی ضایع شده است ما موظفیم آن را اعاده كنیم ولو اینكه دیگران پایمال كننده آن باشند. ( نامه شماره م/80-1981مورخ 29 خرداد سال 80)
و در جای دیگر در مورد نظری و در پاسخ به خبرنگار آفتاب : خاتمی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار ما در مورد اینكه آیا حاضر خواهید شد با سردار نظری مناظره كنید، با لبخند گفت: «ما مخلص سردار نظری هستیم و ارادت ویژه‌ای به وی داریم».
دهها مورد این چنینی از خاتمی سراغ دارم كه نشان از سست عنصری وی دارد.در آن شب سیاه و حوادث پس از آن حداقل دو نفر(شاید بیشتر)شهید شدند و دهها دانشجو زندانی و دهها دانشجو آواره و فراری خارج و دانشجویی بنام بهروز جاوید تهرانی بعد از 11 سال هنوز در زندان بسر میبرد و در آستانه مرگ قرار گرفته و خاتمی قربان صدقه سردار نظری میرود.
خاتمی میگوید برای این نتوانستم كار كنم كه هر نه روز یك حاشیه برای دولت ایجاد میكردند.خب اگر نمیگذاشتند كار كنی استعفا میدادی چرا ادامه دادی؟خاتمی نقش مهمی در سركار آوردن تحفه ارادان(احمدی نژاد)داشت.این بار خرداد 84 و رقابت كروبی و رفسنجانی برای كرسی ریاست جمهوری.مسئول برگزاری انتخابات وزارت كشور دولت اصلاحات.تقلب شبانه باعث حذف غیرمنتظره كروبی میشود و صدای پای طالبان به ناگاه به گوش میرسد و خاتمی در پاسخ به شكایت كروبی در مورد تخلف و تقلب گسترده از سلامت انتخابات دفاع میكند.
خاتمی پنج ماه پس از حادثه كوی دانشگاه در جمع دانشگاهیان گفت: من بعنوان فردی که خود را هنوز یک دانشجوی کوچک می دانم ، تقدیر خود را از همه دانشجویان به خاطر سکوتی که در سال جاری از خود نشان داده اند ، ابراز می کنم!
سردار نظری از اتهامات مبری شد و سربازی به خاطر دزدیدن ریش تراش!!! یك دانشجو مورد بازخواست قرار گرفت.و خاتمی هم از سكوت دانشجویان در مقابل جنایت دهشتناك ابراز خوشحالی كرد.
در ادامه برای شما دوستان عزیز نامه منتظری به خاتمی و لینك قربون صدقه رفتن خاتمی به سردار نظری و  سخنرانی خاتمی در جمع دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ، 21 آذر 1378 را آورده ام كه امیدوارم با حوصله بخوانید.شناخت تاریخ و انسانها باعث میشود كه در آینده دچار خطا نشویم و آزموده را دوباره نیازمائیم.

در سال 1383 در پی پرسش "حسین واله" مدیر کل سیاسی نهاد ریاست جمهوری دوره خاتمی از آیت الله منتظری پیرامون نظر ایشان در خصوص نامه خاتمی موسوم به " نامه ای برای فردا"، مرحوم آیت الله منتظری اقدام به نگارش نامه ای در نقد مکتوب رئیس جمهور نمودند. دفتر آقای خاتمی و حامیان وی تلاش کردند تا این نامه منتشر نشود، با این وجود نامه آیت الله منتظری در بعضی از وبلاگها و سایت های اینترنتی منتشر شد. نظر باینکه نامه مذکور حاوی نکات ارزشمند و جالبی است، متن کامل آن به نقل از کتاب"دیدگاه های آیت الله منتظری" عینا منتشر می شود:
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و تحیت
نامه حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای خاتمی ریاست جمهوری ایده الله تعالی تحت عنوان  : « نامه ای برای فردا» که توسط دفتر ایشان ارسال شده بود ملاحظه شد.
قصد نداشتم در رابطه با عملكرد آقای خاتمی و اصلاحات وعده داده شده ایشان فعلا اظهار نظر كنم، ولی با توجه به ارسال نامه ایشان برای من، و انتظار و تمایل دفتر ایشان به اظهار نظر، به چند كلمه ای اشاره میكنم . و آقایان توجه دارند كه اینجانب همواره در گفتار و نوشتار خود صریح اللهجه بوده ام . مراتب دیانت و فضل و آگاهی به مسائل روز و تعهد نسبت به وظایف دینی و ملی و سوابق درخشان و فضیلت خانوادگی جناب آقای خاتمی و مخصوصا شخصیت معنوی و اخلاقی پدر بزرگوار ایشان مرحوم آیت الله آقای حاج سید روح الله خاتمی – طاب ثراه – برای همگان روشن است . همچنین تردیدی ندارم كه ایشان با حسن نیت و با علاقه به تحقق اهداف انقلاب اسلامی، خود را كاندیدای ریاست جمهوری نمودند و اصلاحاتی را به مردم وعده دادند. مردمی كه سالهای تلخ جنگ تحمیلی را تحمل نموده ولی قشر عظیمی از آنان در اثر عملكرد مسئولین و متصدیان امور نسبت به وعده های داده شده در انقلاب به یأس و ناامیدی و یا به تردید و آشفتگی و احیانا به بدبینی نسبت به آینده رسیده بودند. در چنین فضایی آقای خاتمی با شعارهای بسیار زیبا و دلنشین و مطابق خواسته های مردم، وعده “اصلاحات” را – كه جز وفا به وعده ها و شعارهای اولیه انقلاب نبود – به مردم اعلام نمود، و مردم نیز بر همین اساس چنان اقبالی نمودند كه برای همگان غیر منتظره بود. اكنون بعد از گذشت بیش از هفت سال از ریاست جمهوری ایشان متأسفانه دیده میشود یأس و ناامیدی و یا بدبینی مردم مجددا به همان وضعیت زمان قبل و یا بدتر از آن رسیده است، و نیز دیده میشود قشر عظیمی از نسل جوان احساس بی هویتی میكند و به آینده خود كاملا بدبین میباشد. اینجانب نمی خواهم با بی انصافی بگویم جریان اصلاحات هیچ توفیقی به دست نیاورد، اما میخواهم بگویم آنچه به دست آمد در مقابل آنچه وعده داده شده بود و امكان دسترسی به آن نیز فراهم شد و نیز در مقابل آنچه خواسته و انتظار مردم بود بسیار ناچیز میباشد. آقای خاتمی در “نامه ای برای فردا” و نیز در بسیاری از سخنرانی ها و مصاحبه های خود سعی كرده اند علت یا علل این ناكامی را تشریح نمایند، ولی به نظر اینجانب بیانات ایشان تاكنون قانع كننده نمی باشد. ایشان در این رابطه چند محور را مطرح و مورد تأكید قرار داده اند:
1– ایشان فرهنگ استبداد زدگی ملت ما را مطرح میكنند و این كه سالها وقت باید صرف شود تا این فرهنگ غلط از بین برود. در وجود فرهنگ استبدادزدگی بحثی و اختلافی نیست، اما سخن این است كه چرا ما در عمل به این فرهنگ مشروعیت میدهیم ؟ چرا ما در عمل تسلیم خواسته های متولیان این فرهنگ شدیم ؟ و چرا به جای این كه با توكل به خدای متعال و اعتماد به نفس تسلیم رضای خدا و خواسته مردم شویم، در هر فرصتی كه پیش آمد سرانجام راضی نمودن متولیان فرهنگ استبدادزدگی را ترجیح دادیم ؟ بدیهی است در چنین فضایی استبداد به خود مشروعیت قانونی میدهد و به دنبال آن خواسته های ناشی از فرهنگ استبداد زدگی شكل قانونی به خود میگیرد و قهرا زور و خشونت نیز عملا قانونی میگردد. انسان اگر – فرضا – در برابر قدرتها توان مقاومت نداشته باشد، انتظار میرود حداقل توجیه گر و مجری مظالم و كارهای خلاف آنان نباشد و یا با سكوت خود روی آنها صحه نگذارد.
 2–ایشان در نامه اخیر خود و در جاهای دیگر گفته اند: “باید این پندار غلط را از ذهن خود بزداییم كه برای رهایی باید منتظر قهرمان بود.” كسی نگفته است كه مردم ما منتظر آمدن قهرمانی از غیب و رها نمودن آنان از وضعیت كنونی میباشند; بلكه بحث این است كه مردم ما در جریان اصلاحات كار خود را به بهترین وجه انجام دادند، و با آن همه تلاش و تبلیغات مسموم و انحرافی جناح مخالف اصلاحات، دو مرتبه به صحنه آمدند و رأی چشم گیری دادند، و در هر فرصتی كه پیش میآمد از شعارهای اصلاحات و شخص ایشان پشتیبانی نمودند. آیا انتظار مردم از آقای خاتمی برای عمل به وعده های خود كه مورد تأكید و تأیید آنان بود به معنای انتظار قهرمان شدن ایشان بود؟ مگر مردم چه كاری باید میكردند و نكردند؟ آقای خاتمی موانع سر راه اصلاحات – چه موانع به اصطلاح قانونی و یا غیر آنها – را چه هنگامی برای مردم تشریح نمود و از آنان كمك خواست و مردم به ایشان پاسخ مثبت ندادند؟ در شرایطی كه جناح مخالف اصلاحات به كارشكنی و سنگ اندازی خود ادامه میداد، حداقل چیزی كه مردم از آقای خاتمی انتظار داشتند این بود كه صریحا با مردم صحبت كند و عذر خود را به مردم بگوید و از مردم بخواهد عذر او را پذیرفته و آبرومندانه كنار رود. كنار رفتن آبرومندانه مستلزم و یا به معنای معارضه با حاكمیت نمی باشد، بلكه قطعی ترین پیامد و اثر آن حفظ حیثیت و جاذبه جریان اصلاحات و شخص ایشان بود، و قهرا ایشان میتوانست در آینده منشاء تحول و تداوم راه اصلاحات باشد. اما در پیش گرفتن سیاست دوپهلو حرف زدن و در عمل جناح اقتدارگرا را راضی نمودن و حقیقت را قربانی مصلحت كردن و عدالت را در موارد گوناگون و نسبت به افراد زیادی قربانی مظالم تحمیلی و ناخواسته نمودن، عاقبتی جز همین وضعیت كه پیش آمده است ندارد.
 3– ایشان میگوید: “زور و خشونت را نباید و نمی توان با زور و خشونت پاسخ داد.” منتقدین سیاست های آقای خاتمی هیچ گاه نگفته اند زور و خشونت طرف مخالف اصلاحات را باید با زور و خشونت پاسخ داد، بلكه میگویند: چرا عملا با سیاست محافظه كاری و دوپهلو عمل كردن و حقایق را از مردم پنهان نمودن، به زور و خشونت اقتدارگرایان مشروعیت بخشیده شده و تحكیم گردید؟ كسانی به زور و خشونت متوسل میشوند كه در بین مردم جایگاه و خواستگاهی ندارند، اما جریان اصلاحات كه در آغاز دارای پشتوانه قوی مردمی بود چه نیازی به توسل به زور و خشونت داشت ؟مردم سالاری وقتی از شعار به عمل میرسد كه مردم كاملا در جریان كارشكنی های مخالفین اصلاحات قرار گیرند. طبیعی است هنگامی كه آقای خاتمی سیاست محافظه كاری و ملاحظه بیش از اندازه رقبای اصلاحات را پیش میگیرد، مردم بتدریج از شخص و جریان وابسته به ایشان و نیز از اصلاحات مأیوس و ناامید میشوند، كه نمونه آن را در انتخابات شوراها و در جریان رد صلاحیت ها و تحصن تعدادی از نمایندگان مجلس دیدیم . اشتباه بزرگ ایشان این بود كه از همان روزهای اول ریاست جمهوری و تعیین اعضای كابینه – كه جناح اقتدارگرا در ضعف كامل و حتی شوك غیر منتظره بود – به جای اتخاذ سیاست متكی به خود و انتخاب افرادی كه خود تشخیص میداد، با داشتن سرمایه عظیم رأی مردم، افراد و سیاست های تحمیل شده را قبول نمود و كسانی را كه به كمتر از نابودی او راضی نبودند حیات سیاسی دوباره بخشید و به آنان مشروعیت داد، و در این رابطه بسیاری از علاقه مندان و همفكران خود را از دست داد. همین اشتباه كلیدی ایشان سرآغاز انحراف در مسیر اصلاحات بود، و همه دیدیم كه متعاقب آن، آقای خاتمی مجبور شد در هر مورد رضایت آنان را جلب كند; و بدون گرفتن امتیازی پیوسته به آنان امتیاز داد، تا رسید به وضعیت كنونی كه متأسفانه دولت او تقریبا در مسائل اساسی كشور در حاشیه قرار گرفته و تصمیم گیریهای اصولی كشور در جای دیگر توسط همان جناحی انجام میشود كه ایشان مرتبا به آنان امتیاز میداد، و با این حال نمی دانم چرا ایشان همین حقیقت را صریحا به مردم نمی گوید؟ از خدای متعال حسن عاقبت برای همگان و عزت و سربلندی اسلام و ملت شریف ایران را مسألت دارم . والسلام علی جمیع اخواننا المسلمین .
 ‏قم المقدسة – حسینعلی منتظری 20/5/1383

سخنرانی خاتمی در جمع دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ، 21 آذر 1378
رئیس جمهوری گفت : من بعنوان فردی که خود را هنوز یک دانشجوی کوچک می دانم ، تقدیر خود را از همه دانشجویان به خاطر سکوتی که در سال جاری از خود نشان داده اند ، ابراز می کنم.
آقای سید محمد خاتمی که دیروز در جمع هزاران نفر از دانشجویان و دانشگاهیان در دانشگاه علم و صنعت ایران سخن می گفت ، اصافه کرد : امسال ساکت ترین سال دانشجویان بود ، اما این به آن معنا نبود که آنان اعتراضی نداشتند ؛ چرا که در سال جاری به آنان توهین شد .
خاتمی گفت : برخی قصد داشتند دانشجو و دانشگاه را مظهر خشونت ، درگیری ، معارضه با ارزشهای اسلامی و انقلابی نشان داده و آنان را تحریک کنند . وی ادامه داد : واقعه ی کوی دانشگاه لکه ی ننگی است که براحتی از دامن جامعه پاک نخواهد شد . در این ماجرا پس از اهانت ، سرکوب و ضرب و شتم دانشجو ، غائله ای در متن شهر ایجاد شد و آن را به نام دانشجو نوشتند . اما خوشبختانه جامعه ی دانشجویی با تدبیر و همت راه خود را از این غائله جدا کرد . وی ادامه داد : جامعه ی دانشجویی با آنکه احساس می کرد که باید و شاید به ستمی که به او شده پاسخ داده نشد ، ولی چون به نیاز جامعه یعنی آرامش و ثبات واقف بود ، سکوت کرد و این راه باید ادامه یابد .
وی افزود : برخی گروهها قصد داشتند و قصد دارند گرایش های باندی و گروهی خود را به دانشگاه ها بکشند ، اما دانشجو باید تلاش کند که از او سواستفاده نشود . وی اضافه کرد : اگر چه جامعه نیاز به آرامش دارد ، اما منظور از آرامش انتقاد نکردن و به دنبال کار خود رفتن نیست . اگر این کار صورت بگیرد ، جنبش دانشجویی مرده است .
وی با تاکید بر این که دانشجو پرسشگر است ، اظهار داشت : پرسشگری دانشجو باید در مسیر استقرار نظام مردمی و دفاع از حضور آنان در صحنه صورت گیرد ، دانشجو باید بتواند اعتراض کند . اما این اعتراض در مسیر ثبات و پایداری نظام مردمی در کشور باشد .
سید محمد خاتمی رئیس جمهوری در ادامه ی دیدار و گفتگوی خود با دانشجویان ، به پرسش های مختلف دانشجویان در زمینه های گوناگون پاسخ گفت . رئیس جمهوری در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان مبنی بر موضع ایشان در مقابل دادگاه ویژه ی روحانیت گفت : بحث درباره ی نهادها و سازمانهای کشور اعم از قوای مجریه ، مقننه و قضائیه جای خود را دارد و بحث های حقوقی جای خود را . ممکن است در شکل گیری هر دادگاه و نهاد و سازمانی ، اختلاف نظر و سلیقه هایی باشد .
خاتمی افزود : رئیس جمهوری هم به عنوان مجری قانون اساسی اگر در جایی احساس کند خلاف قانون اساسی است ، تذکر می دهد ، چنانچه تاکنون بارها تذکر داده ایم . وی اضافه کرد : ممکن است برخی دستگیری ها و برخوردهایی باشد که عده ای نپسندند ، اما باید یک دستاوردی که بیداری این جامعه و کمال نظام داشته است را گرامی بداریم و آن برگزاری دادگاه های علنی با آزادی و با حضور وکیل است . به گونه ای که متهم بتواند همه ی حرف های خود را بزند . رئیس جمهوری با بیان اینکه ما به قوت و قدرت این جامعه و نظام مطمئن هستیم ، اظهار داشت : کسانی که حرف دارند ، بیایند بزنند . نفس این قضیه امر مبارکی است و باید همه ی دستگاهها اعم از اجرایی و قضایی را تشویق کرد که مسائل را در حضور مردم مطرح کنند .
وی در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان درباره ی اظهارات اخیر ناطق نوری در مورد نهضت آزادی گفت : من توهین را حتی نسبت به دشمنان قسم خورده خود پسندیده نمی دانم . اگر ما به خود اجازه دهیم که به دشمنان اهانت کنیم ، در واقع اجازه داده ایم که به ما توهین کنند .
یکی از دانشجویان با عنوان اینکه پرونده قتل های زنجیره ای تبدیل به پرونده ای جهانی شده است ، از رئیس جمهوری پرسید : در حالی که خانواده ای پوینده و مختاری بر سر مزار عزیزانشان سوگواری می کنند ، چه کسی پاسخگوی خانواده ی پیروز دوانی خواهد بود ؟ رئیس جمهوری پاسخ داد : هر انسان منصفی می دانست که دست های خبیثی پشت این مسئله قرار دارد . در دنیا تنها یک حکومت و دولت بوده است که پس از کشف یک غده ی فساد بدون رو در بایستی اعلام کرد که نقطه ی فساد اینجا در درون من بوده است و من آنرا کندم و بیرون انداختم .
وی با بیان اینکه ما برای اینکه بگوییم در مقابل مردم مسئولیم هزینه های زیادی برای اطلاع رسانی پرونده ی قتل های زنجیره ای به مردم پرداختیم ، اظهار داشت : این اطلاع رسانی در حالی صورت گرفت که خیلی ها معتقد بودند که این قضیه صحنه سازی شود و مساله بصورت دیگری برای مردم اعلام شود . اما با نظر مقام رهبری که برای مردم هیچ چیز آرامش بخش تر از حقیقت نمی باشد ، قتل های زنجیره ای اینگونه فاش شد .
خاتمی همچنین در پاسخ به اظهارات یکی از دانشجویان مبنی بر اینکه 16 آذر روز دانشجو را با حضور جنابعالی در حالی گرامی می داریم که تعدادی از دانشجویان در جریان حادثه ی کوی دانشگاه در زندان به سر می برند ، اظهار داشت : بنده از اینکه حتی یک نفر به زندان برود متاثر می شوم ، البته اگر کسی متهم است ، چه دانشجو و چه غیردانشجو ، باید پاسخگو باشد ، اما آنچه ما می خواهیم این است که همه چیز طبق قانون باشد . مجرم و متهم ، حقوقی دارند که باید به آن احترام گذاشته شود .
خاتمی اضافه کرد : از روند پیگیری پرونده ی کوی دانشگاه شخصا راضی نیستم و انتظار دارم با سرعت عمل و دقت بیشتری این پرونده بررسی شود که متهمان بعد از مدتی طلبکار نشوند و دانشجویان نیز بدهکار نشوند . وی اظهار داشت : تا آنجا که من می دانم سازمان قضایی باصلابت و دقت مساله را پیگیری می کند تا متهمان و مجرمان شناسایی شوند . البته ما نمی خواهیم انتقام گیری کنیم . می خواهیم خلاف روشن شود .
رئیس جمهوری در پاسخ به یکی از دانشجویان که شعار داد : « خاتمی آخرین امید رسیدگی به مساله ی کوی دانشگاه است » ، گفت : از شما می خواهم که این دیدگاه را اصلاح کنید . نباید منتظر قهرمان باشید . وی اضافه کرد : اگر باور کنید که نقش اول را خود دارید ، آنگاه مشکلات دیگر نیز حل خواهد شد . در اسلام قهرمان وجود ندارد . تا مردم خود آگاه نشوند و نظام مطلوب را پایدار نکنند ، هیچ مساله ای حل نخواهد شد .
آدرس لینكها:
1
2

۱۰ نظر:

  1. بسيار عالي بود دوست عزيز

    پاسخحذف
  2. mesl inke khili rahbaran jonbesh aziatat mikonand ke dar in sharayet in mataleb ra montasher mikoni ya nakonad ke joz artesh saberi basij hasti ke tazegiha faaaliyateshan ra ziyad kardand

    پاسخحذف
  3. درود به روان پاک منتظری که حقیقت را با چنان فصاحت و صراحتی بیان می کرد.

    پاسخحذف
  4. همانطور که می دانید این آقای مهاجرانی این روز ها مطالبی را در نت مطرح می کند که نتیجه ای جز انشقاق و تشتت ندارد. من این آقا را نمی شناسم اما فکر می کنم آقای مهاجرانی در پشت پرده با خامنه ای ساخت وپاخت کرده است.دلیل این حرفم این است که خامنه ای دارد برای آینده نقشه می ریزد که اگر چنانچه احمدینژاد سقوط کرد برای او بعد از احمدی نژاد جایی باشد. بنا بر این به آدم های سست عنصر و دمدمی مزاج همچون مهاجرانی نیاز دارد.به کسانی که خیانت در شخصیت شان باشد.همچون مهاجرانی که وزیر ارشاد و سانسور چی بود. آیا شما نویسنده ای را میشناسید که به سادگی چنین مقامی را در دولتی قبول کند؟ از میان همه ی آن رجال دولت اصلاحات فقط همین آدم - زن باز - است که چنین پستی را قبول میکند .لیست کتابهایی که در دوره ی این آدم سانسور شد و یا توقیف شد حتما جایی یافت میسشود . این لیست را پیدا کنید و خودتان قضاوت کنید که آدم باید چه شخصیتی داشته باشد که بتواند چنین کاری بکند. حالا هم خامنه ای به چنین افرادی نیاز دارد که از حالا جاده را برای باقی ماندن او بکوبد و صاف کند. به عقیده ی من مهاجرانی خائن است. کسی که به مادر بچه های خود خیانت کند مطمئن باشد به دوستان حزبی اش قطعا خیانت خواهد کرد. در این شرایط که اتحاد سبزها از نان شب به ما واجب تر است ایشان با طرح مسائلی از جمله مخالفت با شاختار شکنی ودفاع از ولایت وقیح دارد میدان را برای شرایط بعد از احمدی نژاد آماده میکند .چون خامنه ای در یافته است که احمدی نژاد نمیتواند این کشور را اداره کند. این رهبر بعد از این همه زمان سرانجام فهمیده است که احمدینژاد دارد نظام را همراه با خودش به گور میبرد . این روز ها در بیت رهبری قربانی کردن احمدی نژاد مطرح است. همه میدانند دیر یا زود ، و بیشتر زود احمدی نژاد رفتنی است. خامنه ای و مجتبا به زودی سر احمدی نژاد را زیر آب خواهند کرد. اما خودشان را میخواهند حفظ کنند. افرادی از قماش مهاجرانی باید زمینه را برای این نقشه آماده کنند. افرادی که به ظاهر از مخالفان نظام اما در باطن خائن به میهن اند . از همین رو ست که مقوله - خودی و ناخودی - را مطرح میکند. برای جنبش سبز اهدافی پیدا میکند که با روح ان نا سازگار است. به این وسیله همراه با کدیور همصدا میشود و میخواهد ساختار نظام را حفظ کند .همان طور که گفتم من این آدم را نمی شناسم اما هر اقدامی بر نیتی استوار است و نیت این آدم جز لطمه به جنبش ما آیا چیز دیگری میتواند باشد؟ برتولت برشت می گوید ان کس که حقیقت را نمی داند نادان است اما آن کس که میداند و آنرا انکار می کند خیانتکار است .حالا این پرسش پیش می آید که مهاجرانی به کدام دسته تعلق دارد ؟ نادان است یا خیانت کار ؟ نادان نمی تواند باشد چرا که ادعای نویسندگی و سیاست و فرهنگ دارد . لیست رمان های او قطعن او را در دسته ی نادانان قرار نمی دهد . همان طور وزیر ارشاد بودن ایشان او را در دسته ی اول قرار میدهد . بنابر این آقای مهاجرانی دارد به جنبش سبز خیانت می کند.

    پاسخحذف
  5. این نامه صد در صدا جعلیه... بخشی از پکیج تیم کودتا هست برای نابود کردن افلراد موثقر جنبش سبز تا در غیاب متفکرین داخلی،دایناسورها بکمک نفوذیا و استاد اسدیهاا!! جنبش رو به سرنوشت لپوزیسیون خارج از کشور دچار کنن...شعار گرا و دور از واقعیت و غرق در توهم....

    پاسخحذف
  6. خاتمی سهم بزرگی در پیشرفتهای مدنی و سیاسی جامعه مدنی ما داره... بالندگی جنبشهای دانشجویی و زنان و... مدیون ااوست.. با وجود عملکرد درخشان موسوی در سال گذشته،هنوز خاتمی محبوبتریین سیاستمدر اایرانی هست،البته در دنیای واقعی و داخل کشور، همه در فرصت سوزیهای دوره اصلاحات مقصریم، همم خاتمی ف هم اصلاح طلبا و هم وزنامه نگارا و ما دانشجویان اون دوره...ولی خدماتتش خیلی مهم تر از اشتباهاتش هست

    پاسخحذف
  7. http://www.montazeri.biz/majmoe/didgaha/html/0933.htm

    سايت رسمي آيت ا... منتظري كه نامه رو از آنجا پيدا كردم

    پاسخحذف
  8. آدم از این میسوزه که بعضی از مدعیای دروغین دموکراسی و آزادی بیان، دو تا فحش به خامنه ای میدن، بیست تا به خاتمی!!!!! زهی انصاف...

    پاسخحذف
  9. ایت الله منتظری :در شرایطی كه جناح مخالف اصلاحات به كارشكنی و سنگ اندازی خود ادامه می‎داد، حداقل چیزی كه مردم از آقای خاتمی انتظار داشتند این بود كه صریحا با مردم صحبت كند و عذر خود را به مردم بگوید و از مردم بخواهد عذر او را پذیرفته و آبرومندانه كنار رود. كنار رفتن آبرومندانه مستلزم و یا به معنای معارضه با حاكمیت نمی باشد، بلكه قطعی ترین پیامد و اثر آن حفظ حیثیت و جاذبه جریان اصلاحات و شخص ایشان بود،
    درود بر ایشان

    پاسخحذف
  10. پس دلیل کمر درد آقای خاتمی(ممد تمدن یا ممد یخی) و عدم حضور ایشون در تشییع جنازه ی آیت ا... منتظری مشخص شد. البته برای بسیاری مشخص بود از قبل :)

    پاسخحذف